Ed Sheeran, albümünün yayınlanmasından 1 hafta önce COVID-19’a yakalandı

İngiliz pop yıldızı Ed Sheeran Pazar günü yaptığı açıklamada, COVID-19 test sonucunun pozitif olduğunu ve kendini tecrit ederken röportajları ve performans gösterimlerini evinden yapacağını açıkladı.

Listelerin zirvesinde yer alan 30 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı, yeni stüdyo albümünün çıkmasından günler önce sosyal medyada Covid-19 pozitif olduğunun haberini verdi.

Sheeran Instagram’da, “Size ne yazık ki Covid test sonucumun pozitif olduğunu söylemek durumundayım, bu yüzden şimdi kendimi tecrit ediyorum ve hükümet yönergelerini takip ediyorum” dedi.

“Bu, şu anda herhangi bir kişisel taahhütte bulunamayacağım anlamına geliyor, bu yüzden planladığım röportajların/performansların çoğunu evimden yapacağım. Hayal kırıklığına uğrattığım herkesten özür dilerim.”

“Herkes güvende olsun.”

Önümüzdeki hafta Sheeran , albümünden yeni şarkılar çalmak ve hayranlarından sorular almak için Apple Music’in Zane Lowe canlı programına katılacak.

Sheeran ayrıca 6 Kasım’da NBC’nin “Saturday Night Live” programının müzikal konuğu olarak duyurulmuştu.

Temsilciler, hangi performanslarını iptal ettiğini ve hangilerini evden gerçekleştireceğini hemen söylemedi.

Sheeran’ın resmi web sitesinde Nisan’dan önce hiçbir performans listelenmiyor. Dört Grammy kazanan Sheeran’ın yeni stüdyo albümünün adı “Equals”.

Şarkıcı, 2011 yılında, o yılın Eylül ayında piyasaya sürülen ilk albümünün baş şarkısı olan ve listelerde bir numara olan single’ı “The A Team”in piyasaya sürülmesiyle ün kazandı.